Retour-Ruilen-Garantie

RETOUR

U kunt uw bestelling binnen 8 werkdagen zonder reden van opgaaf herroepen. Het aankoopbedrag van uw product wordt terug betaald. De verzendkosten zijn in dit geval altijd voor rekening van de koper.

Zaken kunnen alleen na schriftelijke toestemming van Kapsalon Lydia worden geretouneerd. Artikelen die speciaal voor u zijn besteld en prdukten bestemd voor persoonlijke verorging kunnen NIET geretouneerd worden. 

Afgeprijsde artikelen kunnen NIET retour gestuurd worden.

Het product moet in oorspronkelijke staat en onbeschadigd, (indien mogelijk in orginele verpakking) binnen 8 werkdagen retour gestuurd worden. Het retourneren van artikelen dient altijd gefrankeerd te gebeuren. Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd of de hoge kosten voor ongefrankeerde verzending worden verrekend met het retour te ontvangen bedrag. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen worden gecrediteerd met inhouding van de verzendkosten, deze komen dan voor rekening van de klant. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretouneerd worden.

Voor het retourneren van artikelen kunt u onderstaand adres gebruiken:

 

Kapsalon Lydia

Meestoof 23

4486 DZ Colijnsplaat

NEDERLAND

 

RUILEN

U kunt uw bestelling binnen 8 werkdagen ruilen. U dient schriftelijk aan te geven welk artikel u wilt ruilen, en voor welk artikel het geruild moet worden. U kunt het artikel wat u wilt ruilen na ontvangst van onze bevestiging retour sturen. Eventueel prijsverschil zal verrekend worden. De verzendkosten zijn in dit geval altijd voor rekening van de koper.

Zaken kunnen alleen na schriftelijke toestemming van Kapsalon Lydia worden geruild. Artikelen die speciaal voor u zijn besteld, kunnen niet geruild worden. 

Het product moet in oorspronkelijke staat en onbeschadigd, (indien mogelijk in orginele verpakking) binnen 8 werkdagen retour gestuurd worden. Het retourneren van artikelen dient altijd gefrankeerd te gebeuren. Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd of de hoge kosten voor ongefrankeerde verzending worden verrekend met het retour te ontvangen artikel. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild worden.

Voor het retourneren van artikelen kunt u onderstaand adres gebruiken:

Kapsalon Lydia

Meestoof 23

4486 DZ Colijnsplaat

Nederland

 


GARANTIE

Kapsalon Lydia geeft op alle artikelen de garantie die op het product van toepassing zijn. Kapsalon Lydia is niet aansprakelijk voor het verlies van strass/steentjes/parels tenzij deze bij aankomst van het artikel ontbreken. Stuurt u dan z.s.m. een e-mail kapsalonlydia@gmail.com over de gebreken. Kapsalon Lydia is tevens niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of breken van bedels, buttons, chunks, horloges, armbanden, kettingen, oorbellen, nadat deze door de koper in gebruik zijn genomen.

 

 

© 2013 - 2023 Kapsalon Lydia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel