Verzending-Verzendkosten-Betaalwijze

VERZENDING EN VERZENDKOSTEN

Wij verzenden onze bestellingen met Post.nl. De verzendkosten bedragen binnen Nederland € 6,95 voor pakketpost en € 2,00 voor brievenbuspost. De verzendkosten bedragen voor Belgie en Duitsland €13,00 voor pakketpost en € 4,00 voor brievenbuspost. De verzendkosten voor Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, en Zweden bedragen €13,00 voor pakketpost en € 5,00 voor brievenbuspost.

Uw order wordt met grote zorg door ons verpakt, echter zodra het pakket is afgegeven bij Post.nl ligt de zorg buiten ons bereik. Kapsalon Lydia kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken en/of beschadigen van de post tijdens de verzending.

Wilt u uw bestelling aangetekend/verzekerd laten versturen? Geef dit dan aan bij uw bestelling onder "opmerkingen". Deze wijze is veiliger dan verzenden via de standaard postbezorging, op die manier is er een track & trace voor uw bestelling. Wij raden u dit zeker aan bij grotere bestellingen. De kosten, die aan het aangetekend/verzekerd verzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de koper en worden apart in rekening gebracht. ( brievenbuspost €7,- EXTRA)

Bestellingen binnen Nederland boven € 50,- worden zonder verzendkosten verzonden.

BETALEN

De volgende betalingsmethoden worden geaccepteerd binnen Nederland:

  • Betalingen vooraf per bank
  • Betalingen onder rembours
  • Afhalen bij Kapsalon Lydia
  • iDEAL

Voor betaling onder rembours wordt € 10,00 extra in rekening gebracht. Na ontvangst van uw bestelling stuurt Kapsalon Lydia een bevestigings e-mail naar de koper. Vanaf het moment dat het verschuldigde bedrag op de rekening van Kapsalon Lydia is ontvangen, wordt de bestelling verwerkt.

Is een betaling niet binnen twee weken bijgeschreven op onze rekening, dan zal deze order komen te vervallen.

© 2013 - 2024 Kapsalon Lydia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel